top of page
link-banner.png
Springtime lagtävling

Samla ihop ditt elitlag, arbetslag, fotbollslag eller folkdanslag och spring tillsammans. På med matchkläderna, arbetskläderna eller dansa er runt i folkdansdräkten till folkets jubel.

Springtime är den stora folkfesten där alla kan vara med och springa. Vi erbjuder en lagtävling där herrar och damer kan delta på lika villkor eftersom tiderna omräknas i slutresultatet. Tillsammans tar ni er an vars 5 eller 10 km längs den vackra Springtime banan. Utmed banan finns det goda möjligheter att heja på varandra!

Det här ingår i anmälningsavgiften​​

  • Fina priser till snabbaste lag.

  • Inte minst en himla kul löparfest tillsammans såklart.

Tävling på lika villkor för herrar och damer

I Springtimes lagtävling är lagsammanhållningen viktig - det ska vara kul för både damer och herrar. Därför använder vi en utjämningsfaktor som gör tiderna rättvisa för alla lag. Exempelvis kan en dam springa i mål på 58 minuter (10 km banan), då utjämnar vid den tiden med en faktor på 0,88, vilket ger en totalt tid på 51.02 min (0,88 x 58 = 51.02). Det blir roligare för alla och en jämn och svårslagen tävling.

Tävla med så många lag ni vill

Det går bra att anmäla så många lag ni vill. Varje lag kan bestå av minst 5 löpare och max 8 löpare. Ni kan ha flera lag som springer 5 km och 10 km. Men inom ett lag kan ni inte springa både 5 km och 10 km. De fem bästa tiderna blir lagets resultat.

Vinster

De bästa lagen i 5 km respektive 10 km klasserna får priser.

Anmälan

Anmälan görs på Race ID. Varje löpare anmäler sig individuellt och väljer i vilket lag de sak vara med i.

Pris

Varje deltagare kostar 495 kr och ni kan betala med kort eller mot faktura. Om ni vill bli fakturerade så kontakta kansliet på ifk.helsingborg@springtimeihelsingborg.se

Frågor

Har du frågor kontakta kansliet på ifk.helsingborg@springtimeihelsingborg.se

10x3_Brandmännen.jpg
bottom of page