link-banner.png
Springtime lagtävling

Samla ihop ditt elitlag, arbetslag, fotbollslag eller folkdanslag och spring tillsammans. På med matchkläderna, arbetskläderna eller dansa er runt i folkdansdräkten till folkets jubel.

Springtime är den stora folkfesten där alla kan vara med och springa. Vi erbjuder en lagtävling där herrar och damer kan delta på lika villkor eftersom tiderna omräknas i slutresultatet. Tillsammans tar ni er an vars 5 eller 10 km längs den vackra Springtime banan. Runt om banan finns det goda möjligheter att heja på varandra!

Det här ingår i anmälningsavgiften

  • Unikt tryck på Springtime-tröjan med egen logga eller lagnamn.

  • Logga eller lagnamn på bildskärmar under loppet.

  • Två lagtävlingar med finfina priser - det snabbaste eller mest kreativa laget.

  • Inte minst en himla kul löparfest tillsammans såklart.

Tävling på lika villkor för herrar och damer

I Springtimes lagtävling är lagsammanhållningen viktig - det ska vara kul för både damer och herrar. Därför använder vi en utjämningsfaktor som gör tiderna rättvisa för alla lag. Exempelvis kan en dam springa i mål på 58 minuter (10 km banan), då utjämnar vid den tiden med en faktor på 0,88, vilket ger en totalt tid på 51.02 min (0,88 x 58 = 51.02). Det blir roligare för alla och en jämn och svårslagen tävling.

Tävla med så många lag ni vill

Det går bra att anmäla så många lag ni vill. Varje lag kan bestå av 4 löpare. Ni kan ha flera lag som springer 5 km och 10 km. Men inom ett lag kan ni inte springa både 5 km och 10 km.

Vinster

De bästa lagen i 5 km respektive 10 km klasserna får priser från Citysamverkan.

Anmälan

Anmälan gör ni på jogg.se (5 km) eller (10km) . 4 maj är sista dag för anmälan. Maila en logga i EPS format och storlekar på tröjorna till ifk.helsingborg@springtimeihelsingborg.se senast måndagen 20 april så att vi hinner trycka dem. Anmäler ni er senare får ni hämta ut en vanlig tröja istället, utan loggan.

Pris

Varje lag kostar 1 600 kr och du kan betala med kort, faktura eller Swish.

Frågor

Har du frågor kontakta kansliet på ifk.helsingborg@springtimeihelsingborg.se

10x3_Brandmännen.jpg